06 dhjetor

21:30-15:00

Hotel Garden, Prishtinë

Regjistrohu

Konferencë "Qasja klinike, radiologjike dhe terapeutike në sëmundjen e Alzheimerit" & Zgjedhjet e Përgjithshme të Shoqatës 2023

Shoqata e Neurologjisë e Kosovës organizon konferencën me temë "Qasja klinike, radiologjike dhe terapeutike në sëmundjen e Alzheimerit", e cila do të mbahet me 6 dhjetor 2023, në Hotel Garden në Prishtinë, Lokacioni në Google Maps.

Sesioni i parë do të jetë shkencor, me prezantime të folësve të ftuar. Kurse, në pjesën e dytë të takimit do të organizohen Zgjedhjet për kryetarin e Shoqatës dhe Bordin e ri drejtues të saj. Prandaj, pjesëmarrja e të gjithë anëtarëve të Shoqatës është e rëndësishme.

Ju lutemi është me rëndësi që të konfirmoni pjesëmarrjen duke u regjistruar në këtë linkREGJISTROHUNI KËTU

Takimi është në proces të akreditimit nga Oda e Mjekëve të Kosovës.

Gjeni agjendën në vijim:
Other Events