20 dhjetor

21:30-16:00

Restaurant Rron, Prishtinë

Regjistrohu

Konferencë "Nëse është koha tru, atëherë është koha për ndryshim"

Të nderuar kolegë,

Shoqata e Neurologjisë e Kosovës në përmbyllje të aktiviteteve për vitin 2023 organizon konferencën me temë "Nëse është koha tru, atëherë është koha për ndryshim", e cila ka të bëjë me rëndësinë e trajtimit të hershëm dhe me terapi të efikasitetit të lartë të sklerozës multiple. 

Takimi mbahet të Mërkurën, 20 dhjetor 2023, në Restaurantin Rron, në Prishtinë. Klikoni linkun në vijim për lokacionin në  Google Maps .

Takimi është në proces të akreditimit nga Oda e Mjekëve të Kosovës.

Mirupafshim,

Sekretaria e ShoqatësOther Events